"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, August 10, 2010

Tudung Lycra Ala-Ariani Brand Natasha Plain XL

Untuk makluman,tudung Brand Natasha saiz XL ada 2 jenis.Jenis yang biasa ialah XL (labuh dari dagu 49cm).Di dalam blog saya adalah yang bersaiz lebih besar XL(labuh dari dagu 56cm).Tudung brand ini mudah dibentuk,kain yang sejuk dan awning yang terletak.Sangat cantik apabila digayakan membentuk scallops.


Warna:Hitam
Harga:RM45
Material:Lycra Korea
Labuh: 56cm-58cm dari dagu
Status:Sold to K.Diana

Warna:Deep pink
Harga:RM45
Material:Lycra Korea
Labuh: 56cm-58cm dari dagu
Status:Sold to Zaid

Kod Warna:Ungu Gelap(K6)
Harga:RM45
Material:Lycra Korea
Labuh:56cm-58cm dari dagu
Status:Ada

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads