"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, August 24, 2010

Tudung Lycra Plain Twist XL (bidang besar)

Tudung Lycra Plain Twist kini didatangkan dengan bidang besar.Saiz XL mempunyai labuh sehingga 63cm =25 inci.Stok amat terhad.Dijahit oleh penjahit tudung untuk butik.Cepat,dapatkannya sekarang :)


Kod:LPTB 01
Warna:Kelabu Cerah
Harga:RM45
Status:Sold to Norhamimah


Kod:LPTB 02
Warna:Biru Muda Pastel
Harga:RM45
Status:Sold to MuniraKod:LPTB 03
Warna:Ungu Gelap (660066)
Harga:RM45
Status:Sold to Munirah
Kod:LPTB 04
Warna:Light Purple
Harga:RM45
Status:Sold to Hafizah
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads