"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, August 10, 2010

Tudung Lycra Plain Twist Bersulam Tangan Asli Saiz L

Tudung Lycra Plain Twist Bersulam Tangan ini walaupun bersaiz L tetapi ia mempunyai potongan yang labuh iaitu 56cm-57cm dari dagu menyamai tudung besaiz XL atau XXL.Warna:Ungu
Harga:RM60
Material:Lycra Korea
Saiz:L
Status:Sold
Kondisi:Sulam tangan di awning,
permata di bhgn bawah tudungWarna:Biru
Harga:RM60
Material:Lycra Korea
Status:Sold to Azzie
Saiz:L
Kondisi:Sulam tangan di awning,
permata di bhgn bawah tudungWarna:Hijau Pucuk Pisang
Harga:RM60
Material:Lycra Korea
Status:Sold to Rozaini binti Tukimin(K.L) T.kasih:)
Saiz:L
Kondisi:Sulam tangan di awning,
permata di bhgn bawah tudung

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads