"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Friday, October 28, 2011

TUDUNG LYCRA BERCORAK CURLY DIAMOND XL

LYCRA BERCORAK CURLY DIMAOND XL
KINI RM21 SEHELAI
Material dari kain lycra
Sedap dipakai
Half awning(free size)
Corak bunga dari diamond yg menarik
Labuh:56cm-58cm dari dagu(tidak semestinya tepat ye)
Sangat praktikal dan berbaloi 
Klik gambar untuk melihat lebih besar dan jelas
Semua tudung ready stock

Untuk tempahan lebih cepat sms kod tudung dan warna ke 012-3634769(liza)


 Kod:LPED 03
Warna:Ungu Muda
Status:Ada
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads