"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, October 5, 2011

Tudung Lycra Pelangi/2 Tone Swarovski L(SOLD OUT)

Tudung lycra pelangi swarovski saiz L.Material dari lycra original..produk kelantan.Material dan awning senang dijaga..tidak mudah patah..berminat...sms 12-3634769(liza).stock sgt2 terhad..PSL02
Warna Turqoise n light turqoise(2 tona sahaja)
Labuh:50cm dari dagu
Harga:RM45 (tidak termasuk pos)
Return customer:RM40
Sold
PSL01
Warna Coklat,Kelabu,Hitam
Labuh:50cm dari dagu
Harga:RM45 (tidak termasuk pos)
Return customer:RM40

Sold

PSL03

Warna Kuning,oren dan coklat
                                                            Labuh:50cm dari dagu 
Harga:RM45 (tidak termasuk pos)
Return customer:RM40
Sold


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads