"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Friday, October 21, 2011

PROMOSI AIDILADHA...

ASSALLAMUALAIKUM..

UNTUK PELANGGAN TUDUNGXL ,DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 HELAI TUDUNG DI SINI,DAPATKAN TUDUNG PERCUMA PILIHAN ANDA DI BAHAGIAN 'STOCK CLEARANCE'.


TUDUNG SALE TIDAK TERMASUK YE..


CEPAT SEMENTARA STOCK MASIH ADA..UNTUK RETURN CUSTOMER..DISKAUN 10% JUGA DIBERIKAN UNTUK SETIAP HELAI TUDUNG ..


HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU..UNTUK TEMPAHAN LEBIH CEPAT..SMS 012-3634769(LIZA).NYATAKAN JENIS TUDUNG DAN WARNA..TQ..

HAPPY SHOPPING  ^____^

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads