"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, June 9, 2013

Isnin...10 Jun 2013..tudung baru akan release

Assallamualaikum...

Apa khabar pelanggan tudungxl yang dikasihi..cuti sekolah sudah pun berakhir..begitu juga dengan wholesale happy week yang berakhir semalam...Cuti sekolah yang agak sibuk..dengan perkara-perkara yang tidak terduga..dan yang paling mengejutkan Jumaat  7 Jun 2013 hari penuh barokah..harijadi anak yang sulong..jiran sebelah emergency bersalin di rumah...jadi..agak sibuk sehingga Ahad..membantu jiran,menjaga anak2nya...dan urusan-urusan lain...

Insyallah hari ini...penerimaan tempahan seperti biasa..yang dah bayar semalam,insyallah hari ini pos ye..ada tudung baru Chiffon akan release..yang mana belum dapat respon order saya balas hari ini ye..maaf atas kesulitan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads