"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, June 3, 2013

WHOLESALE HAPPY WEEK


Bismillahirrahmanirrahim..

PROMOSI 'WHOLESALE HAPPY WEAK - WAREHOUSE CLEARANCE' BERMULA

3 Jun 2013 sehingga 9 Jun 2013 (Ahad)

Terma dan Syarat
1. Hanya untuk Tudung dan Inner yang berharga RM25 dan ke atas.
2. Boleh pilih dan campur2 semua jenis tudung, size dan jenis
3. Pembayaran di dalam tempoh 1 hari sahaja. 


Hanya untuk pembelian di www.tudungxl.blogspot.com

Sila nyatakan kod tudung ye..nanti saya cek stok


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads