"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, June 10, 2013

QARLYYSA CHIFFON PAISLEY SIZE L

Harga : RM55 (Runcit). Belian 8 Helai diskaun 30% tinggal RM38.50 Sehelai

Material : Dalam Lycra 280 Gram, Luar Chiffon Georgette Emboss Paisley

Size Muka : 21 Inci Ukur Lilit. Dikecilkan setengah inci dari sebelum ini.


Hard  awning

Design sangat menarik. Berbaloi2 pembelian anda.


2 comments:

  1. Saya brminat dgn QCL 106....ada stok?

    ReplyDelete
  2. Ada lagi..boleh sms terus ke 012-3634769(liza).maklumkan kod,nama penuh dan alamat ye..nanti saya proses order..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads