"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, July 14, 2013

Hari keenam berpuasa....

Assallamualaikum..

Mohon kepada pelanggan yg belum beri no akaun utk refund,sms sy ye..amount RM1 ke atas.Salam Ramadhan semua..dah 6 hari berpuasa..musim batuk dan demam pula..stok,ada yang tak dan nak update.line slow sgt..insyallah saya cekkan stok secara manual.Syria Akina pun dah byk sold out.Tudung baru belum lagi dengar info dari pembekal..

Yang mana saya dah reply stok ada,respon cpt2 ye.sms 0123634769 .takut open booking.Order last week yg x bayar lagi hari ini 15 Julai,12 tgh hari..pembekal dah open order..so,kalo nak buat bayaran juga kena double cek dan renew order...

Minggu ni diharap dikurniakan sihat tubuh badan..begitu juga dengan semua...salam sayang....

Liza Ali..
tudungxl.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads