"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, July 17, 2013

SYRIA LABUH RAISYA XL WITH INNER..ONE AND ONLY(SOLD OUT)

RM40 SEHELAI
MATERIAL LYCRA
DIGABUNGKAN DENGAN INNER NECK DENIM....

Design : Tudung Berpenutup Dagu. Sangat sesuai untuk dipakai semasa menunaikan Haji dan Umrah

Material Body : Denim. Sangat lembut dan sejuk. Anda pasti rasa selesa memakainya

Awning : Denim lembut tanpa kain pengeras

Labuh diukur dari bawah dagu : 15 Inci

Bukaan muka : Standard dan stretchable. Sesuai untuk semua jenis muka

Labuh belakang : Lebih sedikit dari labuh depan bagi size badan sederhana. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

Jenis Jahitan Akhir : Double Hemming. Lebih kemas

RM25 SEHELAI
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads