"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, October 31, 2013

NOVEMBER...TUDUNG AKINA DENIM WILL COMING

ASSALLAMUALAIKUM..

PELANGGAN DAN PENGUNJUNG BLOG TUDUNGXL YANG DIRAHMATI ALLAH..

BARU SAJA UPDATE STOK UNTUK TUDUNG CHIFFON ZAHRAA SAIZ L.MAAF SEBAB BLOGGER ADA MASALAH SIKIT..KADANG-KADANG BOLEH SAVE DAN PUBLISH..KADANG-KADANG TAK BOLEH..DAH UPDATE TAPI TAK BOLEH NAK PUBLISH...

INSYALLAH TUDUNG AKINA DENIM AKAN RESTOCK..RELEASE NANTI SAYA PUBLISH YE...

ESOK SABTU TIADA PENGHANTARAN..SEBAB CUTI DEEPAVALI..BERURUS NIAGA SEPERTI BIASA PADA HARI ISNIN..SELAA PUN CUTI AWAL MUHARRAM..

UNTUK TEMPAHAN BOLEH WASAP SAYA KE 012-3634769(LIZA).NANTI SAYA CEK STOK YE..DAN MAKLUMKAN BAYARAN...


SALAM UKHUWWAH,

LIZA ALI

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads