"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, October 2, 2013

RAISYA PAISLEY BERDAGU SAIZ L (SOLD OUT)

♥ RM45 Sahaja♥
♥ 5 – 10 Helai Diskaun 10%
(Boleh campur Tudung, Selendang, Telekung,Tidak termassuk Inner)
♥ Material Lycra Berkualiti Korea yang cukup selesa dipakai. Corak Paisley yang sangat cantik dan menarik. Anda pasti berpuashati dengan rekaannya, kualiti jahitan , kain dan kemasan awningnya
♥ Soft Awning Codroy memudahkan lagi untuk anda menguruskan tudung ini. Mudah dibentuk dan mudah untuk dibasuh. Tidak takut awning patah =)
♥ Size muka 21 Inci sebelum stretchable.
♥ Labuh : 20 Inci dari bawah dagu
Ingin sihat dan cantik..
Jemput ke  blog Supplimen Terbaik
Like page : Supplimen Terbaik

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads