"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, October 24, 2013

SHAWL LABUH:DUAL SHAWL ANAQAH(SOLD OUT)

Produk baru in the house..limited stok

♥ RM35 sahaja bagi nilai sebenar RM70 sekiranya anda ingin membeli 2 warna yang berlainan bagi shawl 1 warna ♥

♥ Diperbuat daripada material Cashmere 100%.

♥ Berukuran 190 cm x 70 cm.

♥ Tidak jarang, lembut, sejuk dan mudah dibentuk di bahagian awning.
♥ Lebih menarik lagi shawl ini boleh dipakai di kedua-dua belah bahagian kerana mempunyai 2 warna cantik yang berlainan di setiap bahagian :)DSA 101


DSA 102DSA 107DSA 108DSA 110DSA 111(FULL BOOK)


Ingin sihat dan cantik..
Jemput ke  blog Supplimen Terbaik
Like page : Supplimen Terbaik

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads