"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, June 27, 2016

23 RAMADHAN/28 JUN (ISU POS LAJU)

ASSALLAMUALAIKUM

ALHAMDULILLAH SUDAH 23 RAMADHAN.TERASA CEPAT MASA BERLALU..
BAGI YANG MASIH MEMBUAT PILIHAN UNTUK HARI RAYA..MASIH SEMPAT BERAKHIR ESOK YA.29 JUN 2016.

DIHARAP YANG MANA SUDAH MEMBUAT TEMPAHAN DAPAT MEMBUAT BAYARAN SEBELUM JAM 12 TENGAH HARI,29 JUN 2016.SUAPAYA DAPAT DIPOS PADA HARI YANG SAMA ESOK.

YANG MANA TUDUNG/SHAWL SUDAH DIPOS,MOHON SENTIASA CEK TRACKING NO POS LAJU YANG TELAH DIBERIKAN.DAN FOLLOW UP DENGAN PIHAK POS LAJU.BOLEH JUGA CUBA HUBUNGI 1 300 300 300.LEBIH MUDAH JIKA PENERIMA MEMBUAT PANGGILAN KERANA STOK DIPOS TERUS DARI PIHAK PEMBEKAL.

MOHON MAAF DI ATAS SEGALA KESULITAN.DARI PIHAK KAMI DAN PEMBEKAL SUDAH MEMBUAT YANG TERBAIK SEHINGGA BARANG DIHANTAR.POS LAJU MEMANG AGAK SESAK SEKARANG DIMUSIM PERAYAAN.MOHON MEMAHAMI SEKIRANYA BARANG SAMPAI TIDAK SEPERTI BIASA.MUNGKIN 3-4 HARI.SEMOGA SEGALA URUSAN DIMUDAHKAN.AAMIIN :)


Salam Ramadhan,
www.tudungxl.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads