"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, June 7, 2016

TUDUNG CHIFFON LAYERS SAIZ L@RM39

SELESA & RINGAN!!!
Terbaru dan Terkini Tudung Labuh Chiffon Layers  Berdagu L.
soft awning drp cotton tebal yg mudah dibentuk.
Material tengah drp denim yg sejuk dipakai.
Material bawah dijahit dgn 2 layers chiffon yg sejuk dan ringan dipakai. Di tengah tudung ini dihiasi dgn butang berkilat yg cantik!

Keterangan Tudung:-
● Labuh bawah dagu dlm 18-19 inci
● Bersaiz L
● SOFT AWNING COTTON TEBAL
● Sejuk dan ringan dipakai
● Mesra di bawa solat

STOK SANGAT2 TERHAD!!

Harga RM39 

Serious buyer diutamakan.

Berminat utk memilikinya?
Hubungi liza melalui sms/whatsApp di talian 012-3634769. 

Untuk melihat tudung2/shawl yg lain sila layari 
www.tudungxl.blogspot.com.  terima kasih ;) ♡Tudung-labuh-berdagu-l-chiffon-soft-awning-darulasmiTudung-labuh-berdagu-l-chiffon-soft-awning-darulasmi


Tudung-labuh-berdagu-l-chiffon-soft-awning-darulasmiNo comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads