"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, June 19, 2016

PENGUMUMAN TARIKH AKHIR PENGEPOSAN ITEM POS LAJU SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI 1437H

Assallamualaikum.Mohon kepada pelanggan yang dikasihi buat perancangan awal ya.Semoga segala urusan dimudahkan.Mohon maaf juga sekiranya dalam sebelum raya ni..penerimaan barang ada yang lewat.

Bagaimanapun pihak kami masih menerima tempahan dan membuat penghantaran sehingga 5 Julai 2016 sebelum bercuti raya.Cuma penerimaan mungkin selepas 11 Julai 2016.Sebarang perubahan akan dimaklumkan kemudian.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads