"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Saturday, February 5, 2011

HANGAR TUDUNG AWNING@RM10

Hangar tudung awning.Terdapat 2 bentuk.Biasa dan 'butterfly'.Untuk yang biasa 28 lubang.Bentuk butterfly 18 lubang.Berat seunit ialah 500 gram.

Harga:RM10
(tidak termasuk penghantaran)

Hijau dan pink
Status:Ada

Butterfly pink dan kuning
Status:Ada

Butterfly putih
Status:Ada


Butterfly hijau dan putih
Status:Ada


Ungu dan putih
Status:Ada

Mix putih,coklat dan kuning
Status:Ada

Hijau terang dan ungu
Status:Ada

Putih
Status:Ada

Coklat
Status:Ada


Putih,oren dan pink
Status:Ada

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads