"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, February 6, 2011

JUALAN HEBAT BULAN FEBRUARI

Assallamua'alaikum...


*Untuk bulan ini Bazarcyber4u memberikan diskaun RM10 untuk setiap helai tudung yang dibeli. (tidak termasuk penghantaran)


*Untuk tudung lycra sulam tangan asli, 5 helai diberikan harga borong (biasa =RM35 sehelai/twist=RM40 sehelai) (tidak termasuk penghantaran)


*Untuk kos penghantaran 1-2 helai RM 6 (Semenanjung),RM9 (Sabah dan Sarawak)


*Untuk helaian ke-3 dan seterusnya tambah RM2 sahaja..


** Belian hebat tudung lycra sulam tangan asli biasa,combo sale kain pasang,tudung kanak-kanak dan lycra double awning (tiada diskaun kerana harga sudah minimum)


** Penghantaran percuma untuk hangar tudung awning dengan pembelian lebih dari 3 unit


**Tidak sah untuk pembelian sebelum 6 Februari 2011


Jom shopping di sini....harga tudung XL serendah RM15 sehelai..
p/s:SMS 012-3634769 (liza) utk tempahan lebih cepat..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads