"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, February 20, 2011

Tudung Lycra Plain Ros Timbul Swarovski XL(SOLD OUT)

Tudung Natasha..Lycra plain ros timbul dgn swarovski.Di bahagian awning swarovski disusun bentuk bunga.Hanya tiga warna sahaja..Material dari original lycra korea.stok pada pembekal banyak saiz kecil..Labuh tudung 60 cm dari dagu.sila rujuk carta warna untuk melihat warna lebih tepat ye.Harga RM50 sehelai (tidak termasuk penghantaran)


Semua sudah sold..sedang menunggu stok..


Kod:LPRT01
Warna: Light purple (K2)
Labuh:60cm dari dagu
Status:SoldKod:LPRT02
Warna: Purple (K5)
Labuh:60cm dari dagu
Status:Sold to HajarKod:LPRT03
Warna: Hitam(A7)
Labuh:60cm dari dagu
Status:Sold to HajarNo comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads