"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, February 20, 2011

ALA-ARIANI PLAIN TWIST SWAROVKI L

Tudung Lycra Plain Twist Swarovski L (Labuh XL).Dari brand NATASHA juga.Original Lycra korea.Kain tidak nipis.Sejuk dan sedap dipakai.Untuk tudung NATASHA,kebiasaannya lebih labuh dan lebar.Saiz tudung ialah L(labuh tudung XL) jika dibandingkan dengan tudung-tudung jenis lain.


Labuh tudung sehingga 56cm-57cm dari dagu selepas dipusing.(bergantung kepada gaya pemakaian).Bentuk susunan swarovski juga berbeza.Ada bentuk bunga dan jalur.Sila rujuk carta warna untuk meliht lebih tepat.


KINI HARGA CLERANCE RM35 SEHELAI

Kod:LPSTW07
Warna:Coklat
Harga:RM50(tidak termasuk penghantaran)
Status:AdaKod:LPTSW01
Warna:Lightpurple (CCCCFF)
Harga:RM50 (tidak termasuk penghantaran)
Status:Ada

**Warna sebenar light purple.Warna sgt lembut dan cantik.
Kamera display mcm kelabu
Kod:LPTSW03
Warna:Hitam(A7)
Harga:RM50 (tidak termasuk penghantaran)
Status:Sold to Junita

Kod:LPTSW05
Warna:Wheat/light brown (F5DEB3)
Harga:RM50 (tidak termasuk penghantaran)
Status:Ada


Kod:LPTSW06
Warna:Maroon Pink(CC0099)
Harga:RM50 (tidak termasuk penghantaran)
Status:Sold to Ed


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads