"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, March 1, 2011

PROMOSI MAC..

Assallamualaikum..


*Untuk bulan ini,semua tudung berharga RM50 dan ke bawah.Pembelian minimum RM100 atau lebih penghantaran adalah percuma.Tidak termasuk hangar tudung.


*Hangar tudung bulat 28 lubang dan bentuk butterfly hanya RM18 seunit (tidak termasuk kos penghantaran)


*Ada cabutan bertuah untuk bulan ini..hadiah akan diberitahu nanti..Cabutan bertuah melalui 'TRACK NO'


*Tudung baru belum sampai.Kebanyakan tudung-tudung yang sudah terjual saya 'delete'.Untuk memudahkan pembeli.Kecuali tudung-tudung yang 'evergreen' seperti tudung lycra plain biasa dan twist.Begitu juga dengan tudung sulam tangan asli biasa dan twist.Tudung-tudung ini boleh dibuat pre-order.Tudung akan di 'restock' selalunya setiap Ahad.Sila isi borang tempahan atau sms,nyatakan warna (boleh lihat di carta warna).Jika ada stok saya akan maklumkan segera..
*Terima kasih kepada semua pelanggan dan pengunjung blog..insyallah tudung-tudung baru dan restock akan dimaklumkan kemudian..selalu2 ye jenguk2 sini..No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads