"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, March 16, 2011

Stok minggu ini

Assallamualaikum w.b.t


Stok minggu ini belum dapat di 'upload' di sini kerana line sangat perlahan.Cuti sekolah saya balik ke kampung.Pembekal utama tudung pula belum berniaga semenjak anaknya meninggal..mohon maaf kepada pelanggan yang tertungu-tunggu.


Tudung minggu ini ...


1. Lycra Pelangi Ros Timbul XL (10 helai)- sudah upload di FB Norsaliza Ali-RM40 sehelai
2. Lycra Curly XL (10 helai) (turqoise,kelabu,coklat,ungu)-RM30 sehelai
3.Lycra Plain XXL (10 helai) (hitam,kelabu,maroon,kuning cream,hijau pucuk)-RM35 sehelai


Tempahan seperti biasa sepanjang cuti sekolah...sms 012-3634769 (liza).Penghantaran pada hari Isnin 21/3.Harap maklum... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads