"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, March 24, 2011

Tudung Lycra Plain Curly XL(Second Batch)

Tudung Lycra Plain Curly XL 
Klim Curly di bawah tudung
Awning pengeras awning (half cap)
Bentuk muka:Free size
Labuh:57cm dari dagu 
Potongan yang lebih besar dari batch pertama 
RM30 (tidak termasuk penghantaran)
Hanya 5 warna sahaja.
*Warn mungkin berbeza sbb cahaya


LPC10
Warna: Coklat Kelabu
Status:Ada 2 helai

LPC011
Warna: Hijau turqoise
Status:Ada 3 helai

LPC012
Warna: Maroon
Status:Ada 2 helai
LPC013
Warna: Kelabu
Status:Ada 1 helai
1 helai Sold LPC014
Warna: Pink purple (CC3399) 
Status:Sold Out

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads