PENTING

Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Boleh sms 012-3634769(liza) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 24 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..

Sila baca penerangan mengenai tudung ye sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.

MOHON BUAT BAYARAN YANG TEPAT.BUKAN BERKURANG YE :)..SEBAB JUMLAH YANG TEPAT JUGA KAMI PERLU BAYAR KEPADA PEMBEKAL.JIKA TERLEBIH,PIHAK KAMI AKAN REFUND MELALUI BANK TRANSFER.HARAP MAKLUM

mohon maklumkan nama ye .maklumat ada yang hilang sebab reset tab ni..jd ada yang saya tak ingat...


Tuesday, March 8, 2011

TUDUNG LYCRA PLAIN TWIST XXL

Tudung Lycra Plain Twist XXL.Brand S.E.S Pesona.Tudung ini berpotongan kecil.Material Lycra Korea.Labuh tudung 56cm setelah dipusing.Sesuai untuk pemakai yang berfizikal sederhana.Kos pos laju 1-2 helai RM6 (Semenanjung),Sabah dan Sarawak (RM9).Hanya tambah RM2 untuk helaian seterusnya..

KINI HARGA CLEARNCE RM25 SEHELAI


Warna:Merah Jambu
Status:Ada


Warna:Maroon
Status:Sold to K.Azza


Warna:Jingga
Status:Ada


Warna:Coklat Kelabu
Status:Ada
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads